Vælg sprog:

webshop

Besøg vores store webshop med et af landets største udvalg af dykkerudstyr, svømmeudstyr, undervandsvagt...

dykkerkurser

dykkerkurser, open water diver, padi, snorkel, dyk

dykkerklub

dykkertur, dykkerbåd

rejser

dykkerrejser, rejser, dykker, dykkertur, egypten, liveaboard

ture

båd, dyk, båddyk dykkerture
Oversigt
Forside
Webshop
Dykkerkurser
Klub Dykkerhulen
Dykkerrejser
Leje Af Dykkerudstyr
Åbningstider
Personale
Om Dykkerhulen
Ledige Stillinger
Kontakt Os
Stømprognose
Facebook
YouTube
 
Bruger Login

Som bruger kan du bl.a. leje udstyr, booke ture, tjekke din klubside osv. Det er gratis at blive oprettet som bruger.

OPRET BRUGER HER
Billedgalleri
Personale
Her kan du se det personale du kan støde på i butikken, i klubben, på vores dykkerkurser og dykkerrejser.

Gerner Christensen
Indehaver
PADI Divemaster


Kontakt Gerner HER
Marieke Bülow
PADI Instruktør


Kontakt Marieke HER
Kristian Blok Lauridsen
PADI Instruktør


Kontakt KristianHER
Kewin Peltonen
PADI Instruktør


Kontakt Kewin HER
Tore Nielsen
PADI Instruktør


Kontakt Tore HER
Flemming Ansbjerg
PADI Divemaster


Kontakt Flemming HER
Benjamin Bertelsen
PADI Divemaster


Kontakt Benjamin HER
Armin Sadikovic
PADI Divemaster


Kontakt Armin HER

Vi ses i Dykkerhulen
 
Om Dykkerhulen
Dykkerhulen er på bare 4 år vokset til en af Danmarks største dykkercentre, med mere end 180m2 butik fordelt på butikslokale, skyllerum, udstyrsrum og teorilokale. Vi er et registreret PADI Dive Center med 4 instruktør, 4 divemaster og 1 medhjælper og stadig voksende.

At vi er et PADI Dive Center er din garanti for at vi lever op til alle PADIs regler for kurser, udlejning af dykkerudstyr, dykkerture, dykkerrejser i ind og udland samt sikker dykning. Vores kombination af erfarne instruktører og divemasters er med til at sikre at du altid får den bedste service og oplevelse ved os. Vi udbyder i dag mere end 10 forskellige dykkerkurser.

Vores dykkerbutik handler kun med kvalitetsudstyr fra de bedste dykker- og svømmeudstyrsproducenter i verden. Vi er bl.a. autoriseret forhandler af Aqua Lung (Partner Center), Apeks, Suunto, Cressi, Bare, Whites, Sea&Sea, MetalSub, Aeris, Hollis, iQ, ISC, IST, Padi, SeaLife, UK, WiseDive, Aqua Lung Sport, aqua Sphere mfl.

Dykkerhulen er ikke bare en stor dykkerbutik og et PADI Dive Center, vi har vores egen dykkerklub hvor du som medlemmer har en masse fordele. Som medlem får du bl.a. rabat når du handler i butikken, gratis strandture, gratis luftpåfyldning, stor rabat på leje af udstyr, rabat på bådture og meget mere. Dykkerklubben har Silja som er vores RIB dykkerbåd som bruges til vrag ture og vrag søgning samt andet sjovt. Båden er udstyret med en kraftig 115Hz motor, plotter med avanceret ekkolod plus en masse andet udstyr.

Når du handler dykkerudstyr, kurser og rejser ved Dykkerhulen, er du sikker på at få den bedste kvalitet og vejleding. Vi handler kun med det bedste af det bedste udstyr, da det er din sikkerhed, det kommer an på. Vi står inde for alle produkter i vores butik. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter er du velkommen til at kontakte os, og vi vil guide dig. Derudover giver vi 14 dages fuld returret på alle bestilte varer i webshoppen, hvis ikke andet er angivet. Dette betyder, at du kan bestille din dragt og prøve den hjemme. Hvis den ikke passer kan du sende den retur og få den der passer.

Vores butik ligger i centrum af Vejle, 100 m for enden af gågaden. Du er altid vedkommen til at besøge butikken for at handle eller bare få en god snak. HUSK at tjekke vores åbningstider da disse er skiftende. Hvis vores åbningstider passer dig dårligt så kontakt os, og vi kan lave en aftale.

Held og lykke i jagten på det bedste dykkerudstyr her på Dykkerhulens hjemmeside, om du så er begynder eller professionel, skal bruge et par svømmefødder eller et komplet sæt dykkerudstyr, så har vi det hele – og til den bedste pris.

På gensyn i Dykkerhulen – Nørrebrogade 32, Vejle.

Gerner Christensen – Indehaver
Dykkerhulen - Explore the Blue!

 
Forside | Klub Dykkerhulen | Dykkerkurser | Dykkerudstyr | Nye Produkter | Undervandsjagt | Dykkerrejser | Kontakt Os
Dykkerhulen - Explore the Blue! - Nørrebrogade 32, 7100 Vejle. CVR-nummer: DK27485057
Kontakt Dykkerhulen: Tlf. Nr.: (+45) 28 80 13 84. Email: salg@dykkerhulen.dk. Klik HER for live chat med personale.
© 2008 - 2018 Dykkerhulen & KlubDykkerhulen Alle rettigheder forbeholdes. Dykkerhulen er et PADI Dive Center, licensnr.: S22101 - PADI, Sikker dykning.
Køb dykkerudstyr, snorkeludstyr, PADI dykkerkurser, undervandsjagt og dykkerrejser hos Dykkerhulen.