fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...

Information om håndtering af Covid-19 i Dykkerhulen

Siden er sidst opdateret d. 07/02. Ny opdatering vil ske i løbet af uge 8.

Kære kunde,

Nedenfor har vi lavet lidt retningslinjer for at passe på dig som kunde og passe på os i butikken. Det er en svær tid vi alle gennemgår og vi har derfor også brug for din støtte mere end nogen siden før.
Vi har derfor lavet lidt tilbud og håber på din opbakning:
- Servicering af regulatorsæt 15% rabat
- 15% Rabat på ALT i vores webshop.

Brug koden covid15 ved checkout og rabatten vil blive fratrukket dit køb. Tilbuddene gælder hele februar måned.

Om butikken – lukket men åben alligevel!

Da vi i Dykkerhulen vægter sikkerhed som noget at det vigtigste, gør vi det selvfølgelig også i disse Corona-tider. Vi vil gøre vores del til at Covid-19 ikke spredes og bakker op om de restriktioner, som bliver os pålagt, derfor er butikken lukket indtil der igen kommer en lempning af Covid-19 restriktionerne.

Det betyder IKKE at vi ikke er i butikken eller at den er lukket helt ned. Vi vil stadig være i butikken. Vi har stadig mulighed for at vejlede, svare på spørgsmål og behandle ordre over mail og telefon. Vi kontaktes på tlf.: 28 80 13 84, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller HER.

Dykkerkurser og udlejning af udstyr

Pga. af smittefaren har vi valgt at rykke alle vores dykkerkurser, der skulle starte indenfor de næste 21 dage (fra d. 07/2). Alle kursister vil blive opdateret med nye datoer for opstart.

Det vil ikke være muligt at leje udstyr hele februar månbed.

Dykkerrejser

Vores næstkommende dykkerrejse, med afgang fra Billund d. 29/3 til Bali er desværre også blevet aflyst, da myndighedernes anbefalinger vedr. rejser ud af landet frarådes. Rejsegarantifonden dækker, så det vil være muligt at få pengene retur eller rykke dem til næste planlagte grupperejse med Dykkerhulen.

Vi takker for jeres opbakning og ser frem til et spændende forår efter Coronaen. Pas på hinanden der ude.

På gensyn i Dykkerhulen – Vestergade 38B, Vejle.
Gerner Christensen – Indehaver
Dykkerhulen - Explore the Blue!

 

PADI Dive Center
 
Messenger