Din garanti når du bestiller en rejse ved Dykkerhulen
Dykkerhulen har valgt at bruge det svenske rejseselskab Scuba Travel som vores tekniske rejsearrangør af dykkerrejser. Scuba Travel har gennem de sidste mange år opbygget et stort rejseselskab, som har forhandlere af deres rejser i hele norden. De har rejsemål i hele verden og er blandt de førende dykkerrejse-arrangører i norden.

Sammen med Scuba Travel har Dykkerhulen været rundt og se flere af deres rejsemål med vægt på landbaseret- og liveaboard-rejser i Egypten og på Malta. Dette betyder, at vi ved, hvad vi sender vores kunder ned til.

Da vi har valgt at bruge Scuba Travel som teknisk rejsearrangør, betyder det også, at du bliver faktureret i svenske kroner. På vores hjemmeside skriver vi prisen i svenske kroner og i danske kroner. Det danske beløb er udregnet ud fra den aktuelle svenske valutakurs, da rejsen blev sat til salg. Valutakursen står altid efter beløbet, således: valutakursen 86,43 (noteret d. 18/1 2013) efterfulgt af et link, hvor du kan tjekke den aktuelle svenske valutakurs. Kursen på den svenske krone har ligget meget stabilt de sidste 2 til 3 år. Den kan dog svinge en smule, som kan betyde, at rejsen bliver lidt dyrere eller billigere end den angivne danske pris.

Har du spørgsmål eller er usikker på ovenstående, er vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os på 28 80 13 84 eller kontakte os HER.

Scuba Travel er medlem af den nordiske rejsegarantifond.