fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...


Vi har lukket vores fysiske butik i Vejle og valgt at dele vores forretning op i 2 dele. Den ene del er Trekantens Dykkerskole, som fortsat tilbyder alle PADI kurser du kender fra Dykkerhulen. Den anden del er vores rejsebureau som arrangerer dykkerrejser i hele verden, med speciale i rejser til Rødehavet og Maldiverne. Vi er i øjeblikket ved at lave en ny hjemmeside som vi håber kommer online i starten af det nye år.

Du kan kontakte Trekantens Dykkerskole på mail adressen: info@trekantensdykkerskole.dk
Du kan kontakte Dykkerhulens rejser på: salg@dykkerhulen.dk

PADI Scuba diver Dykkerkursus

Dette kursus er for dig, som enten ikke har tid til at gennemføre hele PADI Open Water kurset, eller som foretrækker altid at dykke med en PADI professionel.

Forskellen mellem PADI Scuba Diver og PADI Open Water Diver ligger netop i dine muligheder efter kurset. En PADI Scuba Diver dykker altid med en PADI Professionel til en maximal dybde på 12 meter, hvor en PADI Open Water dykker med en buddy og max dybden er 18 meter. PADI Scuba diver er en del af en PADI Open Water og kan opgraderes senere.

For at blive certificeret skal du have gennemgået første del af PADI Open Water kurset :

Du skal have :

  • Læst kapitel 1, 2 og 3, og have udfyldt dertilhørende kundskabstest i Open Water Diver Manualen.
  • Gennemførst pooldyk 1, 2 og 3.
  • Gennemført havdyk 1 og 2.

Krav til dig:

  • Du skal kunne træde vande i 10 minutter (eller flyde)
  • Du skal kunne svømme 200 meter
  • Minimumsalder 10 år (mellem 10 og 14 år certificeres du som Junior Scuba Diver)
  • Du skal have egne, nye ubrugte, PADI Open Water materialer (inkluderet i kursusprisen)
  • Du skal udfylde PADI’s regler for sikker dykning

Ud over det skal du have et almindeligt godt helbred og være i fornuftig form. Før kursus opstart skal du udfylde en helbredserklæring. Kan du svare JA til et eller flere af spørgsmålene på side 1 af denne helbredserklæring, skal din læge godkende at du kan dykke. Dette skal ske før vi kan tage dig med i vandet.

Du kan downloade helbredserklæringe her:
PADI's helbredserklæring (dansk)
PADI's helbredserklæring (engelsk)

Du kan senere opgradere til PADI Open Water. Kontakt os gerne, hvis du er Scuba Diver og ønsker dette.

Hvad kan vi tilbyde

Undervisningen foregår i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære, hvor der er tid til dine spørgsmål og lave de øvelser der skal laves i dit tempo - dette gælder også for øvelserne i poolen.

Vores skoleudstyr er det nyeste og bedste udstyr fra Aqua Lung. Inden kursusstart kommer du ned i butikken, og vi finder det udstyr du skal bruge under kurset. Så er du sikrer på, at have udstyr der passer dig under hele kurset.

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

For at få den optimale oplevelse ud af dit dykkerkursus anbefaler vi, at man anskaffer sig sit eget ABC udstyr (maske, finner og snorkel). Det er vigtigt at man har en maske der passer til ansigtet, så den lukker tæt og du ikke skal bøvle med vand i masken under dine dyk.

Dine egne finner er også en god ting, da det er vigtigt at have nogle finner der passer til dig både i størrelse og hårdhed. Vælger du at købe et ABC sæt inden eller under kurset, giver vi 15% rabat på udstyret. Ydermere giver vi 10% på ALT andet udstyr der købes. Ønsker du ikke at købe dit eget udstyr kan du låne det gratis af os under kurset.

Priser på kurset
Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 2995,-
 

Du er velkommen til at hent vores PADI Scuba Diver folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT SCUBA DIVER DIVER KURSUS HER
Messenger