fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...


Vi har lukket vores fysiske butik i Vejle og valgt at dele vores forretning op i 2 dele. Den ene del er Trekantens Dykkerskole, som fortsat tilbyder alle PADI kurser du kender fra Dykkerhulen. Den anden del er vores rejsebureau som arrangerer dykkerrejser i hele verden, med speciale i rejser til Rødehavet og Maldiverne. Vi er i øjeblikket ved at lave en ny hjemmeside som vi håber kommer online i starten af det nye år.

Du kan kontakte Trekantens Dykkerskole på mail adressen: info@trekantensdykkerskole.dk
Du kan kontakte Dykkerhulens rejser på: salg@dykkerhulen.dk

Servicering og reparationer af dykkerudstyr

Dykkerhulen er dit professionelle serviceværksted i trekantområdet. Vi har over 11 års erfaring med servicering af bla.regulatorsæt, BCD’er, batteriskift i computere samt reparationer af våddragter og tørdragter herunder skifting af manchetter mm.  

Raied er vores yderst professionelle chefserviceteknikker. Han har erfaring med serviceringer og reparationer helt tilbage fra 2009. Han har været på alle relevante serviceringsuddannelser og har løbende holdt sig opdateret og ajour med nye produkter og procedurer igennem årene. Han er top tunet indenfor de mærker, som vi forhandler, men har et bredt erfaringsgrundlag indenfor et helt væld af mærker og produkter. Med hans erfaring, grundighed og pernippenhed – han er en sand serviceteknikkernørd -  kan du trygt overlade dit udstyr til os.

Vi er et Aqua Lung partnercenter,  hvilket betyder, at vi er et autoriseret serviceværksted. Dette er et krav for at kunne være autoriseret serviceteknikker. Det er derfor også din garanti vi altid bruger det nyeste udstyr og kun originale reservedele når vi servicerer dit udstyr.

Vi for stor ros for vores arbejde, og har derfor også bl.a. dykkerbutikker, dykkerklubber, private personer samt offentlige institutioner blandt vores kundekreds.

 

At få serviceret sit udstyr er en tillidssag. Vi servicerer dit udstyr som var det vores eget!

 

Hvor ofte skal mit udstyr serviceres?

Vi anbefaler at du får dit udstyr serviceret 1 gang om året eller efter hvert 100 dyk, hvis du har over 100 dyk på 1 år. Langt de fleste vælger at få serviceret deres udstyr hen over vinteren eller efter dykkerrejser.

Man skal ALDRIG gå på kompromis med serviceringer. Et regulatorsæt der svigter, kan have fatale konsekvenser, så overhold dine serviceintervaller på maks 1 år. Skulle du overveje at købe brugt udstyr, skal du ligeledes altid få det serviceret, inden du selv tager det i brug.

Priser:

Herunder find du standardpriser for service og reparationer. Vi tilbyder også kontrol af udstyr inden fx dykkerejser. Skulle du have spørgsmål til vores prissammensætning, komme fra et dykkercenter eller dykkerklub er du meget velkommen til at kontakte os, for at få et konkret tilbud. Du kan kontakte os HER.

 

Regulatorsæt
Priser i DKK

Alle priser er inkl. servicekits og reservedele!

Service af komplet regulatorsæt (1.trin samt 2.trin)

799,-

Service af komplet regulatorsæt med octopus (1.trin, 2.trin samt octopus)

999,-

Service af 1.trin

299,-

Service af 2.trin eller octopus

299,-

Kontrol / justering

199,-

Tillæg for nødvendig ekstra rengøring grundet dårlig vedligeholdelse /manglende service interval eller fremmed automat m.m.

149,-

Tillæg for nødvendig renovering grundet meget dårlig vedligeholdelse / manglende service interval

199,-

Tillæg for O2 service

199,-

Alle priser er inkl. moms, servicekits og reservedele!

 

BCD / Wings
Priser i DKK

Komplet eftersyn af BCD / Winge                           

349,-

Eftersyn af BCD / Winge inflator

279,-

Alle priser er inkl. moms!

 

Våddragter / Tørdragter
Priser i DKK

Reparation og udskiftning af latex manchetter i hals og arme

1199,-

Udskiftning af halsmanchet

699,-

Udskiftning af armmanchet 1 stk.

399,-

Udskiftning af armmanchet 2 stk.

699,-

Trykprøvning af dragt

299,-

Lapning pr hul

199,-

Alle priser er inkl. moms og reservedele!

 

Computer
Priser i DKK

Batteriskift

299,-

Alle priser er inkl. moms og batteri!

 

Diverse
Priser i DKK

Timepris

350,-

Mindste pris er for 30min.


Dykkerhulen yder garanti for, at dit udstyr fungerer som det skal efter service. Hvis du mod forventning skulle opleve problemer med dit udstyr, som vi har serviceret, udbedre vi eventuelle fejl uden beregningen inden for 2 måneder efter endt service.

Alle priser er inkl. moms.

 

 

Messenger