fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...


Vi har lukket vores fysiske butik i Vejle og valgt at dele vores forretning op i 2 dele. Den ene del er Trekantens Dykkerskole, som fortsat tilbyder alle PADI kurser du kender fra Dykkerhulen. Den anden del er vores rejsebureau som arrangerer dykkerrejser i hele verden, med speciale i rejser til Rødehavet og Maldiverne. Vi er i øjeblikket ved at lave en ny hjemmeside som vi håber kommer online i starten af det nye år.

Du kan kontakte Trekantens Dykkerskole på mail adressen: info@trekantensdykkerskole.dk
Du kan kontakte Dykkerhulens rejser på: salg@dykkerhulen.dk

PADI Scuba Diver Upgrade til Open Water Diver

Dette kursus er for dig, som er certificeret PADI Scuba Diver, men ønsker at blive opgraderet til PADI Open Water, så du ikke længere er afhængig af at dykke med en PADI professional, men kan vælge at dykke med en buddy.

For at opgradere skal du færdiggøre de dele, som du mangler i forhold til PADI Open Water Diver kurset.

Du skal have:
  • Læst hele Open Water Diver Manualen (det anbefales at du også læser de første 3 kapitler, som du gennemgik til PADI Scuba Diver) og have udfyldt dertilhørende kundskabstest

Du skal: 
  • Gennemgå kapitel 4 og 5 i teoribogen med dertilhørende kundsskabstest
  • Tage teorieksamen
  • Gennemføre pooldyk 4 og 5.
  • Gennemføre havdyk 3 og 4.

Krav til dig:
  • Minimumsalder 10 år (mellem 10 og 14 år certificeres du som Junior Open Water Diver)
  • Du skal have egne PADI Open Water materialer. Har du ikke din Open Water Manual fra Scuba Diver kurset, kan du købe en ny hos os.
  • Du skal udfylde PADI’s regler for sikker dykning

Ud over det skal du have et almindeligt godt helbred og være i fornuftig form. Før kursus opstart skal du udfylde en helbredserklæring. Kan du svare JA til et eller flere af spørgsmålene på side 1 af denne helbredserklæring, skal din læge godkende at du kan dykke. Dette skal ske før vi kan tage dig med i vandet.

Du kan downloade helbredserklæringe her:
PADI's helbredserklæring (dansk)
PADI's helbredserklæring (engelsk)

Hvad kan vi tilbyde

Undervisningen foregår i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære, hvor der er tid til dine spørgsmål og lave de øvelser der skal laves i dit tempo - dette gælder også for øvelserne i poolen.

Vores skoleudstyr er det nyeste og bedste udstyr fra Aqua Lung. Inden kursusstart kommer du ned i butikken, og vi finder det udstyr du skal bruge under kurset. Så er du sikrer på, at have udstyr der passer dig under hele kurset.

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

For at få den optimale oplevelse ud af dit dykkerkursus anbefaler vi, at man anskaffer sig sit eget ABC udstyr (maske, finner og snorkel). Det er vigtigt at man har en maske der passer til ansigtet, så den lukker tæt og du ikke skal bøvle med vand i masken under dine dyk.

Dine egne finner er også en god ting, da det er vigtigt at have nogle finner der passer til dig både i størrelse og hårdhed. Vælger du at købe et ABC sæt inden eller under kurset, giver vi 15% rabat på udstyret. Ydermere giver vi 10% på ALT andet udstyr der købes. Ønsker du ikke at købe dit eget udstyr kan du låne det gratis af os under kurset.

Priser på kurset
Kursus med certificering: 1995,-
Evt. leje af udstyr på kurset: 500,-


Du er velkommen til at hent vores PADI Open Water Diver folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.

 

BOOK DIT KURSUS HER
Messenger