fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...


Vi har lukket vores fysiske butik i Vejle og valgt at dele vores forretning op i 2 dele. Den ene del er Trekantens Dykkerskole, som fortsat tilbyder alle PADI kurser du kender fra Dykkerhulen. Den anden del er vores rejsebureau som arrangerer dykkerrejser i hele verden, med speciale i rejser til Rødehavet og Maldiverne. Vi er i øjeblikket ved at lave en ny hjemmeside som vi håber kommer online i starten af det nye år.

Du kan kontakte Trekantens Dykkerskole på mail adressen: info@trekantensdykkerskole.dk
Du kan kontakte Dykkerhulens rejser på: salg@dykkerhulen.dk

PADI Wreck Diver Speciality 

På PADI Wreck Diver Specialekurset lærer du hvordan du får en optimal oplevelse på et vragdyk, og hvordan du kan svømme ind og undersøge vraget på en sikker og optimal måde. Især vragdrykning er populært i Danmark, ja faktisk i hele norden, hvor vi har utallige vrag af forskellige typer fra både handels- og krigsflåder. Vragdykning er ikke kun historisk facinerende, men også på mange måder utrolig spændende og udfordrende. Vragdykning kræver overskud, erfaring og ro – vragkurset er med til at udvikle dine færdigheder i alle aspekter af dette.

Kurset består af 1 teorilektion og 4 dyk i åbent vand – kurset foregår over 2 dage, typisk en weekend, men kan tilpasses dine behov. Kursusprisen inkluderer PADI Wreck Diver Speciale bog.

Hvad kan vi tilbyde

Wreck Diver specialet foregår delvist som teori i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål og gennemgang af kundskabstest i dit tempo. Derefter øves praktiske færdigheder på et udvalgt vrag i åbent vand spredt over 2 dage med 4 dyk.  Inden opstart af kurset skal kursusmaterialet være gennemlæst og kundskabstestene lavet.

Forudsætninger for at starte på kurset

 - Du skal være certificeret PADI Advanced Water Diver eller tilsvarende
 - Du skal minimum være 15 år gammel
 - Du skal medbringe mindst 2 dykkerlygter (en primær og en sekundær) og et linehjul (spole)

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI specialty gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset.

Priser på kurset

Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 2399,-


Du er velkommen til at hente vores PADI Wreck Diver Specialty folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER

 

BOOK DIT WRECK DIVER KURSUS HER
Messenger