fbpx

Velkommen tilDykkerhulen

Loading...


Vi har lukket vores fysiske butik i Vejle og valgt at dele vores forretning op i 2 dele. Den ene del er Trekantens Dykkerskole, som fortsat tilbyder alle PADI kurser du kender fra Dykkerhulen. Den anden del er vores rejsebureau som arrangerer dykkerrejser i hele verden, med speciale i rejser til Rødehavet og Maldiverne. Vi er i øjeblikket ved at lave en ny hjemmeside som vi håber kommer online i starten af det nye år.

Du kan kontakte Trekantens Dykkerskole på mail adressen: info@trekantensdykkerskole.dk
Du kan kontakte Dykkerhulens rejser på: salg@dykkerhulen.dk

PADI Search og Recovery 

PADI Search og Recovery Speciality lærer dig teknikker til at søge for (og finde) ting undervandet.

På kurset gennemgås forskellige søgsmønstre, hvordan du vælger den rigtige til opgaven,  og vi søger efter ting under overfladen af forskellig størrelse. Vi arbejder også med opdrift, navigation og opsendelse af bøjer og hævesække, derfor er dette speciale ikke kun en øvelse i hvordan vi finder ting, men vi arbejder også aktivt med at forbedre din dykning indenfor mange områder. Vi planlægger dyk, og bruger både naturlig navigation og kompas navigation, og lærer hvordan vi indhenter viden, som kan hjælpe os med at lokalisere det tabte – være det stort eller lille. Du vil være en populær makker, som kan finde tabte ting under overfladen, men derudover vil kurset også give dig en ro og lære dig teknikker til brug af navigation, så du vil være en bedre rustet dykker fremover.   

Kurset består af 1 teorilektion og 4 dyk i åbent vand over to dage – typisk en weekend, men kurset kan tilpasses dine behov.  Kursusprisen inkluderer PADI Search and Recovery Speciality bog.

Hvad kan vi tilbyde

Search and Recovery specialet foregår delvist som teori i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål og gennemgang af kundskabstest i dit tempo. Vi vil også forberede søgsteknikker, udvide din viden og lokal kendskab, og lave øvelser. Derefter øves i åbent vand spredt over 4 dyk.  Inden opstart af kurset skal kursusmaterialet være gennemlæst og kundskabstestene lavet.

Forudsætninger for at starte på kurset

 - Du skal være certificeret PADI (Junior) Advanced Open Water Diver eller tilsvarende
 - Du skal minimum være 12 år gammel

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI speciality gennem Dykkerhulen giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset, så har du ikke allerede en dykkercomputer eller et kompas, er det muligt at få disse til en god pris, og du kan så bruge dem under kurset. Materialer til brug under kurset som fx hævesække leverer vi. 

Priser på kurset

Kursus med elevpakke, teoribog og certificering: 1499,-


Du er velkommen til at hente vores PADI Search and Recovery Specialty folder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 28 80 13 84 eller kontakte os på e-mail HER.
 

BOOK DIT SEARCH OG RECOVERY KURSUS HER
Messenger